top of page
  • _

HEJ IGEN ALLA I GLORIASKATTEN

HEJ IGEN ALLA GLORIA LÄSARE

Den 18/6 -19


Jag som använder den här blog som jag har hos vistaprint kan man inte använda i rubrik å, ä eller ö. Så därför blir alltid rubriken utan dessa bokstäver. Bara så ni vet. Idag har det regnat hela dagen, ändå har jag hängt ut tvätten för tork därför att det blev sol. Men nu regnar det igen. Jag har ju mycket att ta igen vad gäller min hemsida. Ska jobba med den lite mer nu och berätta mer under 'historik' vad som har hänt med gloria's ambition med min lilla park.


Under tiden får ni helt enkelt läsa igenom mina gamla blog-inlägg. Det är ju min verklighet jag skriver om. Inget är påhittat eller något annat. Just nu busar datorn med mig som ni ser. Olika storlekar på texten. Men ni fattar. Det tar lite tid att jobba upp sig igen.


Min ambition lite längre fram handlar om att jag älskar att fota med min mobil så nu har även mobilen börjat krångla. Har över 600 bilder som ska föras över från mobil till datorn. Jag har försökt att göra det men inget händer. Har ni några tips hur man gör 'varsågod' att svara på min blog.


Sen har jag fått en väldans härlig finsk film från min kusin i Finland med bilder/film från 1960-talet och framåt. Det är otroligt vilka stora mönster och färger det var på tapeter och gardiner på den tiden. Men Ja, snart ska jag skapa en ny sida här på min hemsida 'gloriaskatten' som heter 'historik' där det blir lite nyheter. Alltid finns det något att berätta om.


Det känns i luften att midsommar nalkas, natten som är evigt ung. Solen går inte ned över horisonten utan fastmer vilar över fjällens rand.


Obs. har även gloriaskatten på fb. marita nyström, den har jag använt när inte datorn har fungerat. Så kära gloria's läsare jag önskar Er alla en underbar midsommar. Om tid finns kommer jag snart att skriva här igen. Tills dess, ha det bra.G L O R I A


Här är vår goa katt som ser ut som en liten 'tiger' med sin randiga päls.0 views0 comments

Recent Posts

See All

HEJ kära vänner, mina läsare! Min blog har legat nere några månader - helt enkelt för att min dator gick sönder och det tog tid att köpa en ny. Sedan blev det strul på min sida som gjorde att det inte

http://www.gloriaskatten.com/blog/2017/11/10/VI-HAR-ALLA-EN-EGEN-V%c3%84G-ATT-G%c3%85.aspx

LILLKÖPINGSBARNEN handlar om 'deras hem och hembygd'. Av Ingrid Wallerström 1936. En skolbok som tillhör Sundbybergs folkskola, sedan finns en etikett som är fastklistrad där det står Vårda din bok.

bottom of page