top of page
  • _

HOTET I TIDEN

HOTET I VÅR TID består av många saker.


Stockholm den 12 november 2019.


Nr. 1 Atombomben som hotar vår existens. På riktigt. Det är inga tomma ord. Det är sant. Man blir mörkrädd på riktigt när man som jag har läst den här artikeln samt fler artiklar i ämnet. Läs det här först innan du har en åsikt om det faktiska mot MÄNNISKANS ÖVERLEVNAD.

Från nätet 'Snabba fakta om kärnvapen - Lär om kärnvapen/kärnkraftverk.


Förbjud atombomben. Det sprids avfall från bomben som går ned i jorden, ned i grundvattnet. Förstör människans gener för all framtid. Förintar all liv på jorden. Utplånar en stad, städer. Människans tid på jorden är över. Otäckt men sant.


NEDRUSTNING - vilket ord. Vill vi rädda oss själva. Ja, det vill vi. Då måste vi börja agera med att kräva motioner i hela världen att Nedmontera alla kemiska vapen, bakteriella vapen, atombomber. Även kärnkraftverk ska nedmonteras. Varför. Jo, den digitaliserade verkligheten med iphone, datorer, den 'nya tv' som är uppbyggd som en dator har en liten sändare som är som en liten 'kärnkraftverk' i vårt hem. Som utsöndrar strålning. Som ger oss sjukdomar. Som är bevisat. Vi människor blir utsatta för strålning. Vi blir sjuka av den här lilla mobilen vi har i handen. Tyvärr. Det kallar jag för ondska.


Läs artikeln, nedan. Där har du det riktiga hotet på vår jord. Allt den andra kan du göra något åt. Kanske leva lite enklare, mer jordnära. Som man gjorde förr. Träffas i kyrkan. Höra Guds ord igen i kyrkorna. Sjunga psalmer. Umgås mera. Kafferep. Bön i hemmen. Vara ute i naturen oftare. Odla lite grönsaker. Plantera frukträd. Köpa tyg och sy kläder. Köpa bra möbler som håller i generationer. Inte slit och släng längre. Visst det är dyrt men ett måste. Made in Sweden.


DEN DIGITALISERADE VÄRLDEN börjar nu forskarna att bli oroliga för. Allt fler människor blir påverkade av det mobila nätet och dess strålning. Idag runt vår planet - finns fullt av 'teknisk skräp' som skräpar ned den atmosfär och sfären runt jorden. Vem/vilka har ansvaret av att den tekniska nedskräpningen runt vår jordaxel börjar bli ett hot mot vår planet. Skräp som cirkulerar ovan jord runt vår planet. Det sa dom i förra veckan på nyheterna. SKRÄMMANDE. Vad händer när dom stora tekniska produkterna i och runt jorden blir ett miljöhot att 'dom kan börja krocka med varandra'. Alltså digitaliseringen som inte är ofarlig. Den är idag ett hot mot mänskligheten. Inget, nästan inget görs längre manuellt eller är särskilt människovänligt. Är det något som vet. Nej. Snart måste den digitaliserade skräpet som finns runt vår jord förbjudas och städas bort. Jo, med farkoster. Vad kostar det i jämförelse med nedrustning av atombomber. Där har du svaret.


Har tänkt på det här länge att skriva om hotet i vår tid. Men blev så skärrad av innehållet om alla artiklar som skrivs om digitaliseringen och atombomben. Att jag har haft en kamp att skriva ned detta i min blog. Glorias blog där jag mest skriver om min kristna barndom och om nutid och sådant som jag tycker om. Kan informera DIG om att jag länge har tänkt på det här, se ovan. Det är det riktiga verkliga hotet mot vår jord och oss, människan.


g l o r i a
0 views0 comments

Recent Posts

See All

HEJ kära vänner, mina läsare! Min blog har legat nere några månader - helt enkelt för att min dator gick sönder och det tog tid att köpa en ny. Sedan blev det strul på min sida som gjorde att det inte

http://www.gloriaskatten.com/blog/2017/11/10/VI-HAR-ALLA-EN-EGEN-V%c3%84G-ATT-G%c3%85.aspx

LILLKÖPINGSBARNEN handlar om 'deras hem och hembygd'. Av Ingrid Wallerström 1936. En skolbok som tillhör Sundbybergs folkskola, sedan finns en etikett som är fastklistrad där det står Vårda din bok.

bottom of page