top of page
  • _

SYRENEN BLOMMAR

SYRENEN BLOMMAR FÖR FULLT


Dom här veckorna har jag cyklat i Eskilstuna väldigt mycket. Det är bra för motionen samt så har all blomsterprakt blommat ut långt före sin tid. Man brukar följa blommans väg i trädgården för att veta ungefär


Så nu i syrenen och liljekonvaljens tid så önskar jag särskilt alla SKOLBARN en underbar skollov där de får tanka på med sol, saft, bullar, vänskap, sol och hav. Kanske en utflykt med tält. Finns inget som är så avkopplande som att tälta. Det gjorde min mamma och pappa. Nästan varje sommar. Om inte så var det mer en regel än undantag att tältet restes varje sommar i vår villaträdgård i Granbacken - vilken lycka.

Med saft och bullar, ibland Mariekex satt jag där med mina bokmärken och min stora passion 'pappersdockor'. En pappersdocka hade oftast fina kläder. Men den sommaren som jag minns så väl ritade jag min egen pappersdocka på kartong målade henne med fint långt hår och vackert ansikte. Sen ritade jag massor med kläder till henne. Och då menar jag massor. Hon fick en garderob med en massa kläder.Tiden som barn är så värdefull. Låt barnen bara få leka utan allvar och ansvar. Den tiden kommer tids nog. Men NU ska de bara få leka.


GLORIA ÖNSKAR ALLA BARN OCH FÖRÄLDRAR EN UNDERBAR SOMMAR.Obs.


KRAM


1 view0 comments

Recent Posts

See All

HEJ kära vänner, mina läsare! Min blog har legat nere några månader - helt enkelt för att min dator gick sönder och det tog tid att köpa en ny. Sedan blev det strul på min sida som gjorde att det inte

http://www.gloriaskatten.com/blog/2017/11/10/VI-HAR-ALLA-EN-EGEN-V%c3%84G-ATT-G%c3%85.aspx

LILLKÖPINGSBARNEN handlar om 'deras hem och hembygd'. Av Ingrid Wallerström 1936. En skolbok som tillhör Sundbybergs folkskola, sedan finns en etikett som är fastklistrad där det står Vårda din bok.

bottom of page